Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Κολημένος......?

Σάββατο σήμερα (τι ανακάλυψα τώρα ο άνθρωπος!!) και το κουπόνι είναι γεμάτο παγίδες.. Παγίδες που πρέπει να αποφύγω όχι βρίσκοντας τες αλλά αγνοώντας τες!!
Χωρίς φόβο λοιπόν ξεκινάω............
Χέρτα για σήμεραααααααα.............
Η κακή φέτος Χέρτα έδειξε αλήθεια είναι σημάδια ομάδας και ανάκαμψης στο εκτός έδρας ματς με την Στουτγκάρδη, πήρε το βαθμό και ισοφαρίστικε στο τέλος μάλιστα. Είναι μια ευκαιρία το σημερινό ματς για μια νέα αρχή(όχι ότι κάτι θα αλλάξει δραματικά αλλά τουλάχιστον θα το παλέψουν μετά) αν κερδίσουν σήμερα. Το πιο σημαντικό αυτού του παιχνιδιού είναι ότι ο αντίπαλος(Άιντραχτ) προσφέρεται για την πρώτη νίκη της Χέρτας μετά από ναι ναι ναι 12 παιχνίδια και τη νίκη της πρεμιέρας!!! 13ο λοιπόν και ελπίζουν τυχερό εκεί στην Χέρτα!!

Δεύτερο παιχνίδι που τράβηξε την προσοχή μου είναι το Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη, δύο φορές έχουν παίξει για το πρωτάθλημα οι δύο ομάδες δύο φορές 0-0, και άλλη μία για κύπελλο 0-1. Νομίζω ότι ο Μαντζουράκης έτσι και αλλιώς θα παίξει κλειστά και οι του Αστέρα θα δυσκολευτούν αφάνταστα να δημιουργήσουν πολλές φάσεις. Και μην μου πει κανείς ότι θα προβληματίσει κανέναν και στην Τρίπολη αν βγει αυτό το Χ ..... Τέλος θυμίζω ότι φέτος στην έδρα του ο Αστέρας έχασε από Εργοτέλη, Ατρόμητο, έφερε Χ με Λάρισα και Πάοκ και κέρδισε Γιάννενα και Λιβαδειά...
Καταλήγω και λέω ότι η Ξάνθη σήμερα δεν θα χάσει το παιχνίδι...

Τέλος κλείνω με την αγαπημένη μου Στούρμ, 4 κολλητές ήττες για την ομάδα του Γκράτσ και τριγμοί... δυνατοί τριγμοί. Σήμερα παίζουν με την Λίντσερ, μια Λίντσερ που κατάφερε να φάει 7 από την πανίσχυρη Κάφενμπεργκ και 4 από την σπουδαία Μάγκνα Νέουσταντ έχει 15 όβερ σε 16 ματς (goal 37-45) και γενικά μια άμυνα τρυφερή να την πω? ευπρόσδεκτη να την πω? έξω καρδιά βρε αδερφέ!!!
Ήμουν ανάμεσα στο όβερ 2,5 goal που πληρώνει 1.55 και το διπλό που πληρώνει 2.20 αλλά θα κρατήσω το διπλό γιατί νομίζω ότι έχουν υποτιμήσει την καλή μας τη Στουρμ, που θα βρεί τον τρόπο να προσπεράσει αυτό το απροσπέραστο αμυντικό τείχος!!

Πρόταση :
Χέρτα - Άιντραχτ : 1 (1.90)(Οπαπ) (2.20 Bet365) (Τελικό 1-3)
Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη : X (3.00) (Οπαπ) (Τελικό 0-0)
Λίντσερ - Στουρμ Γκρατς : 2 (2.20) (Οπαπ) (Τελικό 2-2)
Απόδοση 12,54 * 200€ Οπαπ (-200€)

2 σχόλια:

  1. Τιμάκο δώσε στο αδερφάκι σου τα παρακάτω να δεί ασπρη μέρα γιατί εδώ στη θισβηρία όλο μες στη μαυρίλα είναι....
    Τβέντε (2)....1,45
    Ρέιντζερς (2)...1,7
    Ντόρτμουντ (χ2)...1,82
    Λέστερ (2)...2,1

    Αντε στο δρόμο θα είναι τώρα (τρέχα να προλάβεις Kristof.......)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον παίρνω τηλ αλλά δεν απαντάει.... Απογοητευμένος είναι ο Kristof, έχει να πάει ταμείο απο το 2008 από Euro...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή