Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Το 2 - 2 - 2 - 2 μας οδηγεί.........

Σάββατο σήμερα και η λογική λέει ΟΧΙ μην παίζεις άλλο καθώς η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται (βλ. Κασίμπασα, προηγήθηκε δυο φορές αλλά το ματς έληξε 2-2, βλέπε και Λίντς προηγήθηκε 2 φορές αλλά πάλι 2-2 έληξε!!), αλλά η φύση του ανθρώπου λέει ΝΑΙ θα ξανά ποντάρω σήμερα, θα ποντάρω σε 3 ματς που νομίζω θα περάσουν εύκολα ή δύσκολα.

Η τριάδα μας αποτελείται από 3 διπλά, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαρσέιγ και Φενέρμπαχτσε.

Η Ατλέτικο έδειξε σημάδια βελτίωσης στο προηγούμενο παιχνίδι (νίκη 4-0 την Εσπανιόλ), αρχίζει να ξαναβρίσκει το παλιό καλό της εαυτό και σήμερα είναι ευκαιρία να κάνει και το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα απέναντι σε έναν βατό αντίπαλο την Χερέθ.

Η Μαρσέιγ απέχει 6 πόντους από την κορυφή με ένα ματς λιγότερο στο πρωτάθλημα που ο ένας διεκδικητής το χαρίζει στον άλλο, σήμερα είναι η ευκαιρία για ένα δύσκολο διπλό, ένα διπλό ουσίας, και στα ματς που έχουν βαθμό δυσκολίας η Μαρσέιγ έχει δείξει ότι είναι σοβαρή και αξιόπιστη.

Τέλος η Φενέρ μετά τα δύο τελευταία δώρα που έκανε και πήρε φωτιά η κορυφή σήμερα είναι η ευκαιρία να ξαναβρεθεί 3 πόντους μακριά από την δεύτερη Μπεσίκτας. Το διπλό το βρίσκουμε ελκυστικό μιας και η ομάδα της Πόλης έχει την ποιότητα να το πετύχει.

Έτσι εύκολα ή δύσκολα τα 3 αυτά διπλά θα εμφανιστούν……

Πρόταση :

Χερέθ – Ατλέτικο Μ. : 2 (1.75) (Τελικό 0-2)

Νις – Μαρσέιγ : 2 (2.10) (Τελικό 1-3)

Εσκισεχιρσπορ – φενερμπαχτσε : 2 (1.90) (Τελικό 2-1)

Απόδοση Bet365 : 7 * 200 (-200€)

1 σχόλιο:

  1. Αδερφια κουβαδες καλημερα απο τας Θηβας. Λοιπον επειδη μου τη λετε πολυ ασχημα τελευταια (σε ποιον? στον δασκαλο) ακουστε κ σημειωστε. Για σημερα του Αγιου Νικολαου θα κανω δωρακι στα φιλαρακια μου τους Νικους το εξης δωρο. Σημειωστε: Ο Πανθραξ σημερα θα κανει την πρωτη του νικη . Κ στατιστικα να το δεις καποτε θα κερδισει. (3.5) .Σημερα βλεπω ο κυριος Τεν Κατε να περναει δυσκολο βραδυ. Το κλιμα βαρυ κ μ μυριζει μπομπα Χ και αποδοση 5. Κ κλεινω με την ΑΕΚ . Κακος καιρος, τα αεροπλανα δεν πετανε για το Μαιμι το ιδιο κ η ομαδα σε αντιθεση με τον Πανιωνιο που πεταει τελευταια. ΑΣΣΟΣ (2.6) ΑΠΟΔΟΣΗ 45,5 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή