Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Νηστικό αρκούδι, χορεύει? Θεονήστικο?

Η πέμπτη πράξη των ομίλων του παλιού Ουέφα συνεχίζεται σήμερα και αύριο σε δόσεις μιας και η κρίση χτυπάει όλα τα είδη του εμπορίου πόσο δε το ποδόσφαιρο. Παντού υπάρχουν δόσεις λοιπόν, εκτός από μια ομάδα..... την ΑΕΚ!
Εκεί ακόμα περιμένουν να πληρωθούν τις δικές τους δόσεις συμβολαίων και μισθών και από ότι διαβάζω η ψυχολογία των παιχτών είναι σε τραγικό επίπεδο μιας και έχουν φτάσει σε σημείο να απειλούνται ακόμα και με έξωση (αν είναι δυνατόν!!) από τα σπίτια τους γιατί οι διοικούντες δεν πληρώνουν ούτε τα ενοίκια.
Με ποιον τρόπο μπορεί ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να αφοσιωθεί σε αυτό που ξέρει να κάνει για να ζει όταν ΔΕΝ ζει αυτό δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει. Και άντε οι πιτσιρικάδες να μην έχουν μεγάλο πρόβλημα μιας και για αυτούς το θέμα είναι να καθιερωθούν αλλά οι μεγαλύτεροι οικογενειάρχες πως να συμβιβαστούν με αυτό όταν ξέρουν ότι το επάγγελμα τους δυστυχώς έχει ημερομηνία λήξης!
Σήμερα αντιμετωπίζουν μια καλύτερη ομάδα που στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσε να είχε φτάσει το σκορ σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα(θυμίζω 4-0), μιας και η διαφορά δυναμικότητας είναι...... άστο! Ακόμα και να ηττηθούν βαριά σήμερα οι της ΑΕΚ, κανένας δεν θα μπορεί να τους πει το οτιδήποτε.
Το διπλό έχει αξία καθώς προσφέρεται σε αποδόσεις 2.25 έως 2.65 και θα τιμηθεί δεόντως.
Το φιλότιμο είναι καλό όταν υπάρχει από όλες τις πλευρές, όταν είναι μονόπλευρο όπως στην περίπτωση των παιχτών της ΑΕΚ κάποια στιγμή απλά σταματά.

Πρόταση ΑΕΚ - Έβερτον : 2 (2.60) (Τελικό 0-1) Bet365 * 200€ (+520€)

P.S : Τους φιλότιμους πολλοί αγάπησαν, την φιλοτιμία κανείς!

3 σχόλια:

  1. Στο κύππελο των αποτυχημένων της περσινής περιόδου τα μόνα παιχνίδια που νομίζω ότι έχουν κάποια καλή πιθανότητα να επαληθευθούν τα φαβορί είναι τα :
    Αζαξ (τα κανει αόρατα) 2 (1,65)
    Τσέλσι 2 (1,45)
    Φλουμινένσε 1 (1,55)
    και επειδή μου αρέσουν τα overάκια
    Σέλτικ-Χαποέλ
    Τσέστερφιλντ-Κρού
    Άεκ-Εβερτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περιμένω Seltic για να κλείσω και τετράδα... Go George ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή