Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Κρύο...κρύο....καιρος για ταμείο

Για σήμερα έχω ετοιμάσει 2 δυνατές προτάσεις

1)
Αστον Βίλα - Στόουκ 1 (1-0)

Η Βίλα έχει βάλει πλώρη για Champions league φέτος και η μπάλα που παίζει δεν θα δώσει κανένα δικαίωμα στην σφιχτή αλλά αδύναμη ομάδα της Στόουκ.

Μάντσεστερ Σίτι - Σάντερλαντ 1 (4-3)

Μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα ήρθα η ώρα για το τρίποντο. Η διαφορά σε  ποιότητα, η δίψα για επιστροφή στις νίκες και η έδρα με οδηγούν με ασφάλεια στον ΑΣΣΟ.

Κουίνς Πάρκ - Μοντρουζ 1 (3-2)

Η Μόντρόουζ έχει γίνει ο σάκος του μποξ, κοντέυει 2010 και ακόμα να σταυρώσει νίκη. Ιδανική ευκαιρία για την Κουίνς Παρκ να επιστρέψει στις νίκες.

Απόδοση bet365 4,24 * 400€ (+1696)

2)

Πόρτσμουθ - Λίβερπουλ - 2 (2-0)

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη σήμερα για την Λίβερπουλ που παίζει με όλα της τα αστέρια εναντίον της μαχητικής αλλά λίγης Πόρτσμουθ.

Σέντ Ετιέν - Μαρσέιγ - 2 (0-0)

Με τον βοηθό προπονητή στον πάγκο η Σέντ Ετιέν και 7 απουσίες δύσκολα θα μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα σήμερα.  Η Μαρσέιγ με τον Μπραντάο να επιστρέφει έχει την ποιότητα να πάρει το διπλό.

Νότιγχαμ - Πρέστον - 1 (3-0)

Αήττητη εδώ και 14 αγώνες η Νότιγχαμ κυνηγάει την άνοδο και εύκολα η δύσκολα θα επικρατήσει της Πρέστον που πρέπει να στείλει γράμμα στον Αη Βασίλη για να σκοράρει.

Γκρέις - Γιόρκ - 2 (Αναβλήθηκε)
Εδώ ποντάρω στην φόρμα της Γιορκ, που μετράει ένα σερί 8 νικών. Αντίθετα η Γκρέις με τις εμφανίσεις της δείχνει ότι δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Απόδοση bet365 9,41 * 200€ (-200)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου