Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Η βοήθεια απο ψηλά θα ρθει?


Καταρχήν να πω ένα μπράβο στον 18χρονο Απόστολο Βέλλιο για τη χθεσινή του εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε μέσα στο Καραισκάκη στο 93’. Ο πιτσιρικάς απέδειξε καταρχήν ότι έχει χώρο στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Super League, τα υπόλοιπα είναι στα πόδια του….

Πάμε στα δικά μας τώρα
Στη φιλόξενη έδρα της Den Haag αγωνίζεται η Αιντχοβεν (μετράει 6 νίκες σε 6 ματς εκεί μέσα). Μια Αιντχοβεν με 2 βαθμούς διαφορά από την κορυφή, ίσως σήμερα μετά από νίκη την πατήσει κιόλας βλέπε Τβεντε – Αγιαξ, με 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς και από την άλλη η Den Haag me με 2 ισοπαλίες και 4 ήττες στα 6 τελευταία. Διπλό του 1.35. Μεταξύ μας το μάτς είναι ……. Καλώς τα παιδιά…. Καλώς τη Den Haag….

Η αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου και των “ταλαντούχων και καλών παιδιών” αλλά όχι ικανών αμυντικών συνεχίζεται στην Ελβετία, Σιόν εναντίον Γιουνγκ Μπόις, over με απόδοση 1.40 (1.30 στον οπάπ που κλασσικά συνεχίζει να μας κλέβει)

Η τριάδα μας ολοκληρώνεται με την βοήθεια του παντοδύναμου και της Χέρτας!!! Η κακή φέτος Χέρτα αγωνίζεται στην έδρα της με την Κολωνία, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κερδίσει ίσως θα πρέπει να σκέφτεται από τώρα τα τουρνέ στα γήπεδα της Bundesliga 2. Με 4 βαθμούς σε 11 ματς η νίκη αποτελεί μονόδρομο, απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά την κερδίζει. Άσσος λοιπόν του 2.10 για την Χέρτα που επίσης την Πέμπτη πέρασε και από την "Πανίσχυρη" έδρα του "Φανταστικού" πρώην προπονητή του Θρύλου και τώρα χωρίς δουλειά, μα γιατί ρε παιδιά ο άνθρωπος είναι τρομερός στατιστικολόγος, Trond Sollied. Εκεί στην Τούμπα πρέπει να τρελαίνονται όταν ακούν για το ανέκδοτο Χέρενφειν φέτος.


Συνολική απόδοση 3,87 (Vista) *200 € ή 3,69 στον οπάπ.
Den Haag - Αιντχόβεν (Τελικό 1-5)
Σιόν - Γιουνγκ Μπόις (Τελικό 3-1)
Χέρτα - κολωνία (Τελικό 0-1) (-200€)

6 σχόλια: