Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Και όμως είναι αήτητοι……..

Μπαράζ Μουντιάλ λοιπόν....
Ξεκινάμε με το ματς Ιρλανδία – Γαλλία, οι σκληροτράχηλοι Ιρλανδοί έχουν να επιδείξουν σε 10 ματς προκριματικών 4 νίκες και 6 ισοπαλίες. Αν δούμε προσεκτικά τα ματς που έδωσαν οι γηπεδούχοι βλέπουμε ότι κέρδισαν με δυσκολία Κύπρο(1-0) και Γεωργία(2-1) στην έδρα τους και έφεραν 3 ισοπαλίες με Ιταλία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία. Ο Τραπατόνι προσπαθεί να μας πείσει ότι η ομάδα του έχει ποιότητα αλλά δεν το καταφέρνει.
Στον αντίποδα οι Γάλλοι πέρα από την ήττα στην πρεμιέρα από τους Αυστριακούς κάνανε ένα σερί 6 νίκες και 3 ισοπαλίες στα υπόλοιπα 9 ματς του ομίλου τους. Οι Γάλλοι έχουν σίγουρα ποιότητα απλά έχουν ένα μεγάλο (τεράστιο) μειονέκτημα... το όνομα του Domenec.... Αν ο κύριος αυτός σήμερα είναι λίγο στα καλά του η Γαλλία θα κερδίσει και θα προκριθεί την Τετάρτη...
Σκεφτόμουν την τρομερή κατάσταση που βρίσκονται οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή (Λυών – Μαρσέιγ 5 -5 με τη μπάλα να πηγαίνει σαν τρελή πάνω κάτω), ένας Γκουρκίφ να κεντάει, Ντιαρά να τρώνε τα σίδερα στο κέντρο και μπροστά Ανελκά και Ανρί να ολοκληρώνουν την καλή αυτή ομάδα. Θα προτιμήσω το 2 με απόδοση 2.25 στον οπάπ ή 2.30 στη Vista, αν και το Χ έχει μεγάλη πιθανότητα επαλύθευσης.

Δεύτερο παιχνίδι Πορτογαλία – Βοσνία, θα πάμε με τους γηπεδούχους αν και ο άσσος είναι χαμηλός αλλά οι Πορτογάλοι έστω και με ένα γκολ διαφορά θα κερδίσουν και θα προκριθούν χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Άλλωστε Μουντιάλ χωρίς τον καλύτερο παίχτη του κόσμου αυτή τη στιγμή, δεν γίνεται…!!!

Τρίτο ματς επιλέγω το ματς της Ελλάδας με την Ουκρανία, κλειστό παιχνίδι αναμένεται να γίνει, θεωρώ ότι οι Ουκρανοί έχουν καλύτερη ομάδα από εμάς αλλά επειδή ο Σερ Ότο είναι αλεπού δεν θα κοντράρω την Ελλάδα αλλά θα πάω με το Under 2,5 σε κλειστό ματς που όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό.
Πρόταση :
Ιρλανδία – Γαλλία : 2 (2.30) ή Χ (3.10) (Τελικό 0-1)
Πορτογαλία – Βοσνία : 1 (1.45) (Τελικό 1-0)
Ελλάδα – Ουκρανία : Under 2,5 (1.50) (Τελικό 0-0)
Απόδοση : 5.00 Ποντάρισμα : 150€ με Γαλλία 2 (+750€)
Απόδοση : 6,74 Ποντάρισμα : 50€ με Γαλλία Χ. (-50€)
Εταιρία : Vista

3 σχόλια:

  1. "Σκεφτόμουν την τρομερή κατάσταση που βρίσκονται οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή (Λυών – Μαρσέιγ 5 -5 με τη μπάλα να πηγαίνει σαν τρελή πάνω κάτω), ένας Γκουρκίφ να κεντάει, Ντιαρά να τρώνε τα σίδερα στο κέντρο..." ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΛΕΦΑΝΤΟ 'Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαθε στοίχημα αγόρι μου, τι να λέμε τώρα .... Μάθε μπαλίτσα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. CONGRATS TIM ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΤΑΜΕΙΟ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΜΠΑΝΚΑ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή