Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Μέρες χαλάρωσης και περισυλλογής!!

Είναι κάποιες λίγες μέρες κατά τη διάρκεια της στοιχηματικής χρονιάς που το να παίξεις στοίχημα δεν έχει καμία μα καμία αξία. Μια από αυτές τις ελάχιστες στιγμές είναι και αυτό το τριήμερο, που νομίζω ότι το στοίχημα απευθύνεται μόνο στους απόλυτα εθισμένους με αυτό. Το λέω αυτό γιατί το να στοιχηματίσεις σε ομάδες που και ο προπονητής τους αυτήν την ώρα δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιος θα παίξει είναι εντελώς παράλογο(βλέπε κύπελλα).

Έτσι λοιπόν, πάνω σε αυτό το σκεπτικό πρέπει να αποφασίσω σε ποια κατηγορία “παιχτών” ανήκω, σε αυτήν που παίζει ότι παίζεται ή στον παίχτη τον σωστό που όταν βλέπει τέτοια κουπόνια τα σκίζει και ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά (.....γυναίκα ετοιμάσου σήμερα θα πάμε να δούμε την μάνα σου.... : )!!

Η ερώτηση είναι ρητορική και η απόφαση πολύ πολύ εύκολη..................


Γιόρκ – Τσέστερ (το μοναδικό ματς πρωταθλήματος που υπαρχει σήμερα στο κουπόνι) θα πάμε με την Τσέστερ που βλέπουμε ότι εκτός έδρας σε 9 ματς έχει μόλις 1 ήττα(2-6-1), έχει 3 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και παρά το αρχικό -25 προσπαθεί να σώσει την παρτίδα, Go Tsester Go που θα λεγαν και οι φίλοι μας στο νησί....

Χ 2 λοιπόν με απόδοση 2.10 (Vista) * 100€ (Τελικό 3-2) (-100€)

Υ.Γ : Γυναίκα δώσε χαιρετίσματα στη μάνα σου και πες της την άλλη φορά θα τα καταφέρω και θα έρθω...Χοχο

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΚ? ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΟΡΚ?? ΓΙΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή