Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Στημένα παντού (αγαπούλες).....Εκτός Από Ελλάδα και Ιταλία ;)

200 ματς Στημένα!!!!!! Μας πως είναι δυνατόν!
Κόβω το CL, κόβω το Γερμανικό Πρωτάθλημα, κόβω το Βελγικο, κόβω το Τούρκικο.
ΘΑ παίζω μόνο Ελλάδα και Ιταλία που τα ματς ΔΕΝ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!

Ναι αγαπούλες, σε όλη την Γη στήνονται ματς πέρα απο την Ελλάδα και την Ιταλία, δεν πιστεύω να σας φαίνεται αστείο αυτο που γράφω, το επιβεβαιώνει και η FIFA!!!!

Από την ελληνική Superleague έχω διαλέξει το ΔΙΠΛΟ της ΑΕΚ μέσα στην αφιλόξενη για τους μεγάλους Καβάλα. Η πολύ καλή φέτος Καβάλα έχει κόψει βαθμούς από Ολυμπιακο και Παναθηναϊκό, σήμερα όμως παίζει αποδεκατισμένη (εκτος οι Ονουάτσι, Ντουκροκ, Οικονόμου, Καλατς) εναντίον της ΑΕΚ που ψάχνει μια νέα αρχή μετά τις εξελίξεις στα διοικητικά. Διπλό και σε πολύ καλή απόδοση.

Συνεχίζουμε με τον ΆΣΣΟ της Ξάνθης εναντίον του Λεβαδιακού. Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Ξάνθη στις τελευταίες θέσεις της Βαθμολογίας. Αν και σήμερα δεν μπορεί να κερδίσει τον ΤΡΑΓΙΚΟ Λεβαδειακό μέσα στα Πηγάδια ή ο Ματζουράκης θα αλλάξει ή Η Ξάνθη θα αρχίσει να σκέφτεται τα ταξιδάκια στην Κατερίνη και Καρδίτσα. Μοναδικό αποτέλεσμα η Νίκη για τους Ακρίτες. Αξιζει να σημειωθεί το γεγονός πως η Ξάνθη δεν έχει χάσει ΠΟΤΕ μέσα στα Πηγάδια από τον Λεβαδειακό.

Η τριάδα μας κλείνει με το Διπλό της 'Ιντερ εναντίον της μέτριας Μπολόνια. Κανείς στο Μιλάνο δεν θέλει να σκέφτεται μια πιθανή γκέλα, αφού η Γιούβε, Μίλαν και Φιορεντίνα θα πλησιάσουν  απειλητικά. Η Ίντερ διαθέτει την Ποιότητα να περάσει ένα εύκολο Σαββατόβραδο στην Μπολόνια.

Πρόταση

Καβάλα - ΑΕΚ - 2 (2-1)
Ξάνθη - Λεβαδειακός - 1 (1-0)
Μπολόνια - Ίντερ - 2 (1-3)

Απόδοση 5,36 (Vistabet) * 200 (-200)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου