Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΑ.....Για μια θέση στο Μεγαλύτερο Πάρτυ του Καλοκαιριού!!!

Καλησπέρα,

Οι τρεις τελευταίες προτάσεις μου δεν βγήκαν και αισθάνομαι ένοχος απέναντι σας, με σκυμμένο το κεφάλι, αλλά και πολύ αισιοδοξία, σας παραθέτω την σημερινή μου πρόταση.

Πάμε λοιπόν δυνατά σήμερα με τον Άσσο της Γαλλίας επί της Ιρλανδίας. Φιλότιμοι και μαχητικοί οι Ιρλανδοί, αλλά τα παιδιά στην Γαλλία αποφάσισαν να πάνε Μουντιάλ!!!! Οι συμπαθέστατοι Ιρλανδοί θα περάσουν το καλοκαίρι τους πίνοντας Guinness στις pub και βλέποντας τον Τιτι και την παρέα του από την τηλεόραση. Όσο και να προσπαθήσει ο Ντομενέκ (γιατί οι Ιρλανδοί μόνοι τους ΔΕΝ μπορούν) αυτά τα ματς τα παίρνουν οι παίκτες (ακόμα και χωρίς Ριμπερί)..... ΑΣΣΟΣ

Δεύτερο σημείο για σήμερα το OVER 2,5 στο ματς της Βοσνίας εναντίον της Πορτογαλίας. Όποιος είδε το πρώτο ματς το προηγούμενο Σάββατο κατάλαβε πως οι Βόσνιοι παίζουν Ποδόσφαιρο (με Π κεφαλαίο), το ίδιο θα κάνουν και σήμερα. Το 1-0 του πρώτου ματς δεν εξασφαλίζει τους Πορτογάλους που ακόμα βλέπουν τα δοκάρια τους να κουνιούνται. Η Πορτογαλία θα πρέπει να επιτεθεί. Από την άλλη οι Βόσνιοι πιστεύουν (δικαίως μετά την εμφάνιση τους στην Πορτογαλία) πως έχουν δικαίωμα στο όνειρο και με σύμμαχο το κοινό τους θα βγουν στο γήπεδο με σκοπό το Goal!!! OVER 2.5 λοιπόν.


Γαλλία - Ιρλανδία 1 (Τελικό 0-1)
Βοσνία/ Ερζεγοβίνη - Πορτογαλία OVER (Τελικό 0-1)


Απόδοση 2,80 (Vistabet) * 400€ (-400€)

ps. Το μεγαλύτερο σε τζίρο ποντάρισμα κατά κανόνα δεν βγαίνει...σήμερα το μεγαλύτερο ποντάρισμα έχει γίνει στον Άσσο της Ουκρανίας...λέτε να επιβεβαιωθεί ο κανόνας???? .... ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ρε ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου