Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

H Φανέλα ή Έδρα και η Φόρμα μας πληρώνουν

Το Βάρος της φανέλας πάντα μετράει, όσο και εάν οι εξαιρέσεις τύπου ΠΑΣ και ΚΑΒΑΛΑ προσπαθούν να αποδείξουν το αντίθετο, θύμα αυτής της εξαίρεσης έπεσα και εγώ την προηγούμενη αγωνιστική ποντάροντας στην Σέλτικ στο ματς με την Φολκερκ. Θα επιμένω ξεροκέφαλα όμως και σήμερα στην Σέλτικ στην έδρα της φορμαρισμένης (5 ματς αήττητη) Νταντί. Η ομάδα λέγεται Σέλτικ και από χθες βλέπει την πλάτη της Ρέιντζερς, η οποία έχει και ματς λιγότερο. Η Σέλτικ δεν πρόκειται να αφήσει την Ρέιντζερς να ξεφύγει από τόσο νωρίς και η απόδοση του 1,95 (vistabet) είναι προκλητική.

Δευτερο σημείο γαι σήμερα ο άσσος της Νάπολι επί της Λάτσιο. Δεν μπορώ να φανταστώ τον τρόπου που μια ομάδα που έχει να κερδίσει 10 αγωνιστικές (Λάτσιο) θα πάρει αποτέλεσμα μέσα στην Καυτή έδρα της Νάπολι. Στα συν είναι και η φόρμα της Νάπολι, 5 ματς αήτητη με αντιπάλους Μίλαν, Γιούβεντους, Ρόμα.

Κλέινω την Κυριακάτικη πρόταση μου με τον Άσσο της Βιγιαρεάλ εναντίον της Βαγιαδολίδ. Η Βιγιαρεάλ άργησε, αλλά πήρε μπρός και τώρα μοιάζει ασταμάτητη. Πως θα μπορέσει να την σταματήσει η μικρομεσαία Βαγιαδολίδ και μάλιστα στην έδρα της? Το ματς είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την Βιγιαρεάλ να ρεφάρει τα σπασμένα των πρώτων αγωνιστικών.

Πρόταση

Νταντί Γιουν - Σέλτικ - 2 (2-1)
Νάπολι - Λάτσιο -1 (0-0)
Βιγιαρεάλ - Βαγιαδολίδ - 1 (3-1)


Απόδοση (vistabet) 5.62 * 200€

Καλή τύχη σε όλους τους αγαπούληδες Ρέφερι  ... Τσου ρε Λάκη ;)

2 σχόλια: