Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Η τύχη και ο ρεφ. βοηθούν τους ικανούς!!! - SBTS School of Betting (Sunday Bet Time Stories)

Ας μην ψάχνουμε δικαιλογίες για την χθεσινοβραδυνή ισοπαλία της Εθνικής, ούτε ο ref ούτε ή τύχη δεν φταίει για το Άθλιο Ποδόσφαιρο απέναντι στην ομάδα Φόβητρο την Ουκρανία, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!!!

Πάμε (με αγωνιστικό πλάνο) Ελλαδάρα Μπορείς Να Προκριθείς!!!!

Για σήμερα Κυριακή έχω διαλέξει το Διπλό της Τορίνο απέναντι στην τραγική Πιατσέντζα.Οι στόχοι των 2 ομάδων ξεκάθαροι, με την Τορίνο να παλεύει για την άνοδο και την Πιατσεντζα για την παραμονή της στην δεύτερη κατηγορία. Τα Τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Τορίνο κάνουν την νίκη στο σημερινό Ματς ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ. Η Φουκαριάρα η Πιατσεντζα από την άλλη ακόμα και αν θέλει δεν την αφήνουν οι πολλές απουσίες (5 βασικοί), τα κολλητιλίκια με τον Μότζι (χααχαχαχ) και οι Ρεφ. (9 πέναλτι εις βάρος στης σε 13 Ματς).

Δεύτερο σημείο για σήμερα ο ΑΣΣΟΣ της Μπέτις απέναντι στην Θέλτα. Εδώ ποντάρουμε στην δυνατή έδρα της Μπέτις, όπως επίσης και στην κούραση των φιλοξενούμενων από την υπερπροσπάθεια (πρόκριση) στον θεσμό του Κυπέλλου. Η Μπέτις σήμερα θα μας αποδείξει πως ανήκει στην Πριμερα Ντιβιζιον.

Κλείνουμε την σημερινή μας πρόταση με τον ΑΣΣΟ της Σαουθάμπτον εναντίον της Μπράιτον. Κανείς στον Νησί δεν έχει καταλάβει πως οι Άγιοι έχουν βρεθεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ευτυχώς όμως οι παίκτες δείχνουν να έχουν συνιδητοποιήσει σε πια ομάδα αγωνίζονται μετατρέποντας την Σαουθάμπτον σε μια από τις πιο φορμαρισμένες της κατηγορίας. Από την απέναντι μια Μπράιτον που έχει να κερδίσει πάνω από μήνα και διαθέτει την τρίτη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Νέος προπονητής στην Μπράιτον ο Γουστάβο Πογιέτ. Ναι ναι καλά διαβάσατε ο βοηθός του Χουάντε Ράμος στην Τότεναμ (xaaxxaxax) ναι σε εκείνη την Τότεναμ που κόντεψε να την ρίξει κατηγορία. Με τον Ράμος και Πογιέτ οι Λονδρέζοι πραγματοποίησαν το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα τα τελευταία 108 χρόνια
Βαρία Φανέλα σε δυσμενή βαθμολογική θέση + Δυνατή εδρα + Φόρμα +Ντεφορμέ αντίπαλος = ΑΣΣΟΣ

Πρόταση:

Πιατσέντζα. - Τορίνο - 2 - 1.85 (Τελικό : 0-0)
Μπέτις - Θέλτα - 1 - 1,65 (Τελικό : 1-1)
Σαουθάμπτον - Μπράιτον - 1 - 1,50 (Τελικό : 1-3)

Απόδοση (Vistabet) 4,44 * 400€ (-400€)

ps. Σήμερα εκτός από την παραπάνω πρόταση, θα περιμένω και την πρόταση του TIM, ο τύπος είναι σε super φόρμα με τις 3 τελευταίες του προτάσεις να μας στέλνουν ταμείο!!!!

2 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜ, ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ...ΤΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΤΟ Χ!

    ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥ Η ΚΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!ΓΙΑ ΤΗΝ 18/11/2009 ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΑΤΣ:ΜΠΡΑΙΤΟΝ-ΓΟΥΙΚΟΜ-1-1.60 , ΑΥΣΤΡΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ-2-1.40,ΓΚΡΕΜΙΟ-ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ-Χ-3.30.

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!

    PS.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή