Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Standard Stories :)

Δεύτερο συνεχόμενο ταμείο χθες και ακόμα ένα σήμερα με τριάδα που μας προτρέπει να ζητήσουμε τα λεφτά από τον πράκτορα πριν καν αρχίσουν τα ματς ... είναι κριμα να ξαναγυρνάμε στο πρακτορείο για να πληρωθούμε. Οπότε, την παίζουμε και του ζητάμε τα χρήματα κατευθείαν ;)

Ξεκινάμε με το διπλό του Παναθηναϊκού στην Λιβαδειά, δεν μπορώ να πιστέψω πως ο ανεβασμένος, ευρωπαίος, Παναθηναϊκός θα αφήσει ανεκμετάλλευτο το δώρο του νεαρού Βέλλιου στο Καραϊσκάκη. Οι κακιές γλώσσες φτιάχνουν θεωρίες συνωμοσίας και μιλούν για αρνητικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού, αλλά εμείς για καθαρά αγωνιστικούς λόγους θα τιμήσουμε το ΔΙΠΛΟ στο 1,45 (vistabet).

Συνεχίζουμε με τον ΑΣΣΟ της Βαγιαδολίδ εναντίον της Χερέθ. Η Χερέθ έχει αποδεχθεί το γεγονός πως δεν μπορεί να σταθεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, μοναδική της νίκη επί της τραγικής (κάποτε) Βιγιαρεάλ....είναι καταδικασμένη να απολαύσει το πάρτυ της φορμαρισμένης Βαγιαδολίδ. Ασσος λοιπόν στο 1,60 (vistabet).

Κλείνουμε την τριάδα με τον ΆΣΣΟ της Βαλένθια εναντίον της Σαραγόσα. Εδώ οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Η Σαραγόσα έχει να κερδίσει στο Μεστάγια από τότε που ο Τσάρτας έπαιζε στην εθνική. 9-5-1 η προιστορία υπέρ της Βαλένθια. Η Σαραγόσα με την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα θα υποκληθεί στον Βίγια (που επιστέφει) και την παρέα του.

Πρόταση

Λεβαδιακός - Παναθηναϊκός - 2 - 1,45 (Τελικό 0-2)
Βαγιαδολίδ - Χερέθ - 1 - 1,60 (Τελικό 0-0)
Βαλένθια - Σαραγόσα - 1 - 1,45 (Τελικό 3-1) (-400€)

Απόδοση 3.36 * 400€ (Vistabet)


Καλη τύχη σε όλους :)

3 σχόλια:

  1. pwwww....opoios eide to vagiadolid - xereth mporei na katalavei giati merikoi thn mpala thn lene PORNH ....... Ginetai ayto pote???? Oxi peite moy ginetai?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου αρέσει η ανάλυση σου ρε καρντάσι... από τότε που ο Τσιάρτας έπαιζε στην Εθνική!!!!!! χοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή