Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες... το δώρο μου ....

Κολωνία – Βέρντερ Βρέμης : 2 (1.61) (Τελικό 0-0)

Η Βέρντερ θέλει να εκμεταλλευτεί τις χθεσινές γκέλες των υπολοίπων διεκδικητών του τίτλου και να πλησιάσει 1 πόντο από την κορυφή. Η Κολωνία προσφέρεται (1-1-5) στην έδρα της, η Βέρντερ είναι φορμαρισμένη και εκτός έδρας αήττητη (4-3-0), θα την ακολουθήσουμε....

Βιγιαρεάλ – Χετάφε : 1 (1.85) (Τελικό 3-2)

Πάμε με την ανεβασμένη τελευταία Βιγιαρεάλ που απέναντι στην Χετάφε έχει στα τελευταία 6 εντός έδρας ματς 5-1-0 με γκολ 14-5!! Έχουμε δει ότι όταν η ομάδα του Βαλβέρδε φορμαρίζεται τότε την απόδοση της την κρατάει σε υψηλό επίπεδο για αρκετό καιρό. Άλλωστε είναι ώρα για την καλή Βιγιαρεάλ να καλύψει το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών.

Ολυμπιακός Βόλου – Διαγόρας Ρόδου : 1 (1.44) (Τελικό 2-0)

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει εκμεταλλευτεί καθόλου την έδρα του κάνοντας 3 ήττες σε 5 ματς αλλά σήμερα είναι η ώρα για μια νέα αρχή. Ο κόσμος δίνει δύναμη στην ομάδα και μια νέα γκέλα θα θορυβήσει τους πάντες στην ομάδα και τον κόσμο αλλά και ουσιαστικά θα τους απομακρύνει πολύ από τον στόχο της απευθείας ανόδου. Αν και ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης σήμερα θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι σοβαροί και θα πάρουν το ματς απέναντι σε έναν Διαγόρα που εκτός έδρας έχει δείξει ότι έχει πρόβλημα(σε 5 ματς 1-1-3).

Απόδοση Bet365 4,31 * 200€ (-200€)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου