Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Και μια πρόταση με βαθμό δυσκολίας.... διπλό τολκ!

Κιέβο - Γιουβέντους το ματς, θα μου πεις, την παλεύεις πας να παίξεις Γιούβε? και όμως αυτό το διπλό του 2,20 έχει αξία καθώς η Γιούβε το Κίεβο το έχει κάνει έδρα της.... και από την άλλη αν ήταν στα καλά της το διπλό δεν θα ήταν 2,20 αλλά 1,45 οπότε σήμερα αξίζει το ποντάρισμα του και ότι θέλει ας γίνει.....
Πας Γιάννενα - Άρης το ματς, ο Άρης είναι σε τρομερή κατάσταση αλλά προσπαθώ να βρώ το κίνητρο που έχουν οι φιλοξενούμενοι... ο Πας είναι σε δύσκολη κατάσταση και θέλει οπωσδήποτε βαθμό.... θα πάρω τον Άρη και θα ποντάρω στο κίνητρο της διατήρησης του νικηφόρου σερί των κίτρινων... απόδοση 2,25, τίμια και αποδεκτή. (Στη μάχη των πάγκων θα συγκρουστούν ο καλός Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τον έκρυθμο Νίκο Αλέ Αναστόπουλο που για πέμπτη(!!!!!!) φορά επιστρέφει στον πάγκο των Ιωαννίνων....... Μια ερώτηση μόνο.... πώς γίνεται να προσλαμβάνεις έναν προπονητή 5 φορές και να τον απολύεις 4 σε διάστημα λίγων ετών και αφού τον πιστεύεις τόσο πολύ να μην τον αφήνεις να δουλέψει σερί να δείξει ο άνθρωπος της όποιες ικανότητες έχει....άβυσσος οι σκέψεις των διοικούντων του ελληνικού πρωταθλήματος!!)
Καβάλα - Ολυμπιακός το ματς, ο Ολυμπιακός πάει με πολλά προβλήματα σε μια δύσκολη έδρα και θέλει νίκη για να μείνει κοντά και να μην πέσουν γιαούρτια από τόσο νωρίς.... Η Καβάλα στα 2 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με Λεβαδειακό μέσα και Αστέρα έξω πραγματικά με απογοήτευσε και επίσης μεσοβδόμαδα είχε και 120 λεπτά παιχνιδιού για το κύπελλο, οπότε αμφιβάλλω αν μπορεί να βρει φρεσκάδα για το σημερινό ματς, το διπλό είναι στο 1,70 και ήρθε ο καιρός να παίξουμε τον Ολυμπιακό να κερδίσει...!!
Πρόταση
Κιέβο - Γιούβε 2 (Τελικό 1-0)
Πας Γιάννενα - Άρης 2 (Τελικό 0-1)
Καβάλα - Ολυμπιακός 2 (Τελικό 0-0)
Απόδοση Bet 365 8.42 * 200€ (-200€)

Υ.Γ .... Γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το Χ2 με +1 γκολ για τον Πανθρακικό που δίνει ο Οπαπ? Μήπως επειδή από τον Πάο λείπουν οι δύο ηγέτες Σισε και Κατσουράνης?

4 σχόλια:

  1. Epeidh exw kairo na grapsw . exei pesei poly douleia oxi tipote allo) akouste kala gia shmera.
    oudinese diplo 3.2, xetafe diplo 2.45, standar x 3.3. apodosh 25,82. ypomonh se ligo kairo tha dinw olo k syxnotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εννοείς, ότι δεν θα δουλεύεισ και θα δίνεις πιο συχνά? Μην κάνεις μλκίες.... εσύ στηρίζεις την λιγοθυμούσα ελληνική οικονομία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ena sxolio gia ton anasto...apolithike 4 proslifthike 5 .... oses kai oi dioikiseis tou pas....! einai must gia kathe dioikisi na proslavei esto gia mia fora ton megalo alenatore o opoios exei anevasei ton ari stin superleague! gia osous to ksexasan..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Άρης θα ανέβαινε και με εμένα προπονητή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή