Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Γιορτάζω γιορτάζω μ'ακούτε που το ποντάρω.....!!!

Λοιπόν.
Καταρχήν.
Πρώτα από όλα.
Έχουμε και λέμε.
Αύριο.
Όχι σήμερα 19 Γεναρίου.
Αλλά αύριο.
Τετάρτη,
20 Γεναρίου όπως και κάθε 20 Γεναρίου είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της ορθοδοξίας..........
Αύριο λοιπόν γιορτάζει - όπως και κάθε χρόνο τέτοια μέρα επαναλαμβάνω - ο Άγιος Ευθύμιος ο Μέγας και μαζί με τον Άγιο Ευθύμιο γιορτάζω και γώ! (το tim ξεκάθαρο είναι ότι βγαίνει από το Ευθύμιος! Ευθύμη - Ευτίμ (που με λέγαν στο χωριό) - Τιμ - Tim γιατί τα εγγλέζικα τα παίζουμε στα δάχτυλα...!!!!!!!)

Συνήθως λοιπόν στη γιορτή σου, συνηθίζετε να σου κάνουν δώρα (είναι λίγο μεγάλος ο πρόλογος αλλά τελειώνω......) αλλά εγώ σήμερα θα σπάσω το κατεστημένο αυτό και θα κάνω την εξαίρεση. Θα κάνω εγώ δώρο, θα κάνω μια πρόταση νωρίς νωρίς από βραδύς και μετά δεν θα ασχοληθώ όλη μέρα αύριο μιας και έχουμε και να το γιορτάσουμε κιόλας.....




Ατρόμητος - Πας Γιάννενα για τους 8 του κυπέλλου, προβάδισμα στον Ατρόμητο μιας και στον Πας το μυαλό τους είναι αλλού(παραμονή) και εκτός έδρας χάνει πολύ από τη δύναμη του. Άσσος με απόδοση 1,80 για τον ανεβασμένο Ατρόμητο είναι αποδεκτός.

Μαγιόρκα - Χετάφε για το Copa Del Rey, ο θεσμός που απέκτησε τρομερό ενδιαφέρον για τις μικρομεσαίες ομάδες μιας και χωρίς Μπάρτσα, Ρεάλ και Βαλένθια όλοι έχουν πιθανότητες σοβαρές για να το σηκώσουν, μείον και μια από τις Σεβίλλη ή Λα Κορούνια που διασταυρώθηκαν, οπότε όλοι ελπίζουν να πάρουν το Κύπελλο κάτι που δεν γίνεται συχνά....
Η Μαγιόρκα παρουσιάζεται φέτος πολύ δυνατή εντός και η Χετάφε αδύναμη εκτός έτσι πάω στον άσσο του 1,90. (Θυμίζω τα ματς είναι διπλά, αλλά θεωρώ ότι η Μαγιόρκα έχει ένα μικρό προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση και θα το τεκμηριώσει εντός έδρας)

Άρσεναλ - Μπόλτον
, 3 μέρες μετά, πάλι για το πρωτάθλημα, ξανά αντίπαλοι,τώρα στο Emirates, η Μπόλτον εντός το ματς το πήγε κλειστά μπας και πάρει κανα πόντο αλλά δεν της βγήκε, αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα βγάλει ένα γκολ και έτσι θα δώσει το over 2.5 goal με απόδοση 1,53. Εκτός των άλλων το ματς αυτό το είχαμε δώσει over και όταν ήταν να γίνει κανονικά στις 6 Γενάρη....(http://pianostoixima.blogspot.com/2010/01/blog-post_6983.html)
Πρόταση
Ατρόμητος - Πας Γιάννενα 1 (0-0)

Μαγιόρκα - Χετάφε 2 (1-2)

Άρσεναλ - Μπόλτον over 2.5 goal (4-2)

Απόδοση Bet365 5,24 * 200€ (-200)

1 σχόλιο:

  1. Η Μαγιόρκα παρουσιάζεται φέτος πολύ δυνατή εντός και η Χετάφε αδύναμη εκτός έτσι πάω στον άσσο του 1,90.


    Μαγιόρκα - Χετάφε 2 (1-2)


    ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΡΕ ΤΙΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή