Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ελλάς - Τουρκία ........ συμμαχία!

Πανιώνιος - Ολυμπιακός, η επιστροφή του Προέδρου Κόκκαλη αλλάζει το κλίμα στην ομάδα, από τις λίγες καθαρά "προεδρικές" ομάδες ο Ολυμπιακός, εδώ και χρόνια στηρίζεται αυστηρά στα θέλω του Κόκκαλη...... πλέον όλοι γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και θα παίξουν πιο ελεύθερα, απέναντι σε έναν κακό Πανιώνιο με δυσαναπλήρωτες απουσίες μπορεί να πάρει το διπλό. Απόδοση 1,72. ( Μεγάλη μάχη(?????) στους πάγκους και των δύο ομάδων...... από τη μια ο εργάτης Bandovic και από την άλλη ο φιλόδοξος Άκης Μάντζιος που θέλει,λέει, να δώσει στην ομάδα μια ταυτότητα, ταυτότητα που όμως πρέπει να αποκτήσει ο ίδιος σαν προπονητής λέω εγώ.... Όπως ξεκινήσουν οι ομάδες, μετά να μην περιμένουμε και πολλά πολλά...!!!!!)

Πανθρακικός - Εργοτέλης
, η κακή ομάδα της Θράκης έκανε μια μίνι κηδεία την προηγούμενη αγωνιστική στην Ξάνθη και τώρα οι επόμενοι θα είναι πιο υποψιασμένοι..... Ο Εργοτέλης με νίκη φεύγει 7 πόντους από την κάτω ζώνη και πλησιάζει στους 2 πόντους την πάνω ζώνη... Πέρυσι που ο Πανθρακικός είχε καλή και αξιόμαχη ομάδα ο Εργοτέλης κέρδισε εκτός έδρας, φέτος ? Νομίζω θα κερδίσει και θα βγει το διπλό του 1,50 που ο ΟΠΑΠ για κάποιο λόγο δεν το παίζει.....!!! Ο Εργοτέλης τα πάει σερί τα αρνητικά και τα θετικά αποτελέσματα, τώρα που τελείωσε με τα αρνητικά ξεκίνησε από την προηγούμενη αγωνιστική με τα θετικά και θα τα συνεχίσει.....

Τέλος από την Τούρκικη Σούπερ Λίγκα θα κλείσουμε με 2 παρόμοια σχεδόν ματς. Οι δύο πρώτοι παίζουν εκτός έδρας με τους 2 τελευταίους(αφαιρώντας την Ανκάρασπορ που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα)
Σίβασπορ - Φενέρμπαχτσε (1,95 το διπλό)
Ντενιζλίσπορ - Γαλατάσαραι (1,50 το διπλό)
Η Ντενιζλί δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα(όλες οι ομάδες παίρνουν με 3-0 τα ματς με την Ανκαρασπορ) και δεν νομίζω να την κάνουν σήμερα με αντίπαλο την Γαλατά. Όσες απουσίες και αν έχει η Γαλατάσαράι μπορεί να περάσει εύκολα από την έδρα της Ντενιζλί. Από την άλλη η Φενέρ αγωνίζεται και αυτή με απουσίες σε μια έδρα που έχουν κερδίσει 5 από τις 8 μέτριες ομάδες που αγωνίστηκαν εκεί. Η Φενέρ μπορεί να μεγαλώσει το μίνι σερί των 3 νικών που έχει στο πρωτάθλημα, και να μείνει στην κορυφή 1 πόντο μακρυά από την Γαλατά.


Πρόταση
Πανιώνιος - Ολυμπιακός 2 (1,72) (Τελικό 0-1)
Πανθρακικός - Εργοτέλης 2 (1,50) (Τελικό 3-2)
Σίβασπορ - Φενέρμπαχτσε 2 (1,95) (Τελικό 1-5)
Ντενιζλίσπορ - Γαλατάσαραι 2 (1,50) (Τελικό 1-2)

Απόδοση πρότασης (Bet365) 7.55 * 200€ (-200€)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου