Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ουέφα για σήμερα....

Ρόμα - Παναθηναϊκός, διαβάζω την σύνθεση του ΠΑΟ, 5-4-1 με 3 στόπερ(Βυντρα-Σαριεγκι-Καντέ)!! δεξιά Μαρίνο, αριστερά Σπυρόπουλο, στο κέντρο Χριστοδουλόπουλο, Νίνη, Σιμάο, Κατσουράνη και μπροστά Σισέ. Αν αυτή είναι η σύνθεση ο άσσος θα έρθει από το πρώτο ημίχρονο. Επαναλαμβάνω αν ισχύει αυτή η 11άδα.....χωρίς Λέτο, Σαλπιγγίδη, Καραγκούνη. Το κίνητρο του σημερινού παιχνιδιού είναι η πρόκριση στους 16 και η διασταύρωση με Σάλτσμπουργκ ή Σταντάρ Λιέγης που μπορεί να σημαίνει και εύκολη πρόκριση στους 8. Για την Ρόμα το κύπελλο Ουέφα είναι βασικός στόχος, για τον Πάο το πρωτάθλημα Ελλάδος είναι μάλλον πιο ρεαλιστικό.....

Σπόρτινγκ - Έβερτον
, επιλέγω την φορμαρισμένη Έβερτον απέναντι σε μια Σπόρτινγκ σε συνεχή πτώση (στα πρόσφατα 7 ματς μετράει 5 ήττες 2 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις). Το Χ2 σε Διπλή ευκαιρία πληρώνει 1,50 και η Έβερτον μπορεί να μην χάσει σήμερα και να περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Γαλατά - Ατλέτικο Μ.

Βέρντερ - Τβέντε
, χωρίς τον αρχηγό-καλύτερο και παραγωγικότερο επιθετικό της Ν'Kufo(11 γκολ φέτος), η Τβέντε θα κλειστεί πίσω και θα προσπαθήσει να διατηρήσει το υπέρ της 1-0, αλλά η Βέρντερ είναι ικανή να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στην έδρα της. Όποιος περάσει αντιμετωπίζει τον νικήτη Βαλένθια-Κλαμπ Μπριζ.

Πρόταση
Ρόμα - Πάο 1 (1,40) (2-3)
Σπόρτινγκ Λ. - Έβερτον Χ2(Δ) (1,50) (3-0)
Βέρντερ Βρ. - Τβέντε 1 (1,40) (4-1)
Απόδοση Bet365 2.94 * 200€ (-200€)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου