Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Barca..... οι ρεαλιστές.....

Πέρυσι η Μπάρτσα κατέκτησε το τρόπαιο, και κατά γενική ομολογία το άξιζε μιας και έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο.... Στους 3 γύρους των νοκ άουτ ματς μέχρι τον τελικό ποτέ δεν κέρδισε εκτός έδρας.... ποτέ δεν έχασε κιόλας... 3 ματς εκτός έδρας μέχρι τον τελικό 3 ισοπαλίες με Λυών, Μπάγερν, Τσέλσι....όλες 1-1.
Φέτος η Μπάρτσα πάλι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο κατά γενική ομολογία, 2 παιχνίδια εκτός έδρας μέχρι να φτάσει σήμερα στους τέσσερις, 2 ισοπαλίες με Στουτγκάρδη 1-1 και Άρσεναλ 2-2. Πάλι δεν κέρδισε και δεν έχασε! Απλά έκανε αυτό που πρέπει, σκόραρε και πήρε την πρόκριση εύκολα στην έδρα της. Ρεαλιστικό!

Ίντερ - Μπαρτσελόνα σήμερα με τη σκέψη Μουρίνιο για δεξί μπακ Κόρντομπα και μπροστά του τον εξαιρετικό Μαϊκόν μου αρέσει σαν τρόπος περιορισμού του Μέσσι... Όπως επίσης και το 4-1-4-1 που διαβάζω ότι θα κατεβάσει θυσιάζοντας ένα φορ δείχνει ότι γνωρίζει το μεγάλο του σημερινό μειονέκτημα.... το αργό αμυντικό του δίδυμο, Λούσιο και Σάμουελ θα χρειαστούν πολλές βοήθειες σήμερα και τους τη δίνει με αυτήν την διάταξη....

Στοιχηματικά σήμερα καταλήγω και επιλέγω τον δύσκολο άσσο.......

Πρόταση
Ίντερ - Μπαρτσελόνα 1 (3-1)
Απόδοση Bet365 3,10 * 200€ (+620€)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου