Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Στα χαμηλά και στα ψηλά.....

Ελλάδα-Νιγηρία, σε υψόμετρο 1400 μέτρων αγωνίζεται σήμερα η Εθνική, μια Εθνική που δεν φημίζεται για τα τρεξίματα της περιμένω ακόμη μεγαλύτερη κόπωση στους ποδοσφαιριστές μας από το 70 και μετά. Ένα βασικό μειονέκτημα που έχουμε σαν ομάδα είναι το κακό δίδυμο στα αμυντικά χαφ και τις εναλλακτικές επιλογές σε αυτά(Τζιόλης,Κατσουράνης,Πατσατσόγλου,Πρίττας). Μια θέση που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι το Α και το Ω εμείς υστερούμε.
Ο αντικειμενικός στόχος της Εθνικής σήμερα, νομίζω και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και ο Ρεχάγκελ το λένε καθαρά πλέον είναι να σκοράρουμε! Να σκοράρουμε για να σπάσουμε τη χειρότερη συγκομιδή ομάδας σε Mundial. Όσο έυκολο λέγεται τόσο δύσκολα γίνεται. Οι Νιγηρία απέδειξε με την Αργεντινή ότι είναι μια ομάδα με τρεξίματα καλή κυκλοφορία και εξαιρετικό γκολκίπερ.
Καταλήγω και επιλέγω Νιγηρία για νίκη σε απόδοση 2,00 και το δύσκολο over σε απόδοση 2,80(!!)

Αργεντινή - Νότια Κορέα, σοβαροί και με αρκετές φάσεις για γκολ οι Αργεντίνοι στο πρώτο ματς χωρίς βοήθεια όμως από τον πάγκο. Το λάθος του Diego να μην καλέσει τον Campiasso σε αυτό το Mundial είδη φαίνεται με την επιλογή σήμερα αντί του Βερόν να αγωνίζεται ο Μάξι που περισσότερο είναι εξτρέμ παρά αμυντικό χαφ. Παρόλα αυτά με έναν ανταγωνιστικό Μέσσι η Αργεντινή δεν έχει να φοβηθεί από την Νότια Κορέα και μπορεί να φτάσει στην νίκη! Και σε αυτό το ματς το over σε απόδοση 2,40 είναι καλή επιλογή.....

Γαλλία - Μεξικό, η νίκη της Ουρουγουάης χθες απλοποίησε λίγο τον όμιλο μιας και πιθανός νικητής σήμερα σχεδόν καθαρίζει την πρόκριση... Οι Γάλλοι έχουν τρομερά ποιοτικό ρόστερ αλλά δεν είναι "ομάδα". Καλό τερματοφύλακα, φοβερή άμυνα, ποιοτικές επιλογές για το κέντρο, πτέρυγες που κάθε ομάδα θα ήθελε και επιθετικούς που στις ομάδες τους τα βάζουν με τα τσουβάλια.... Όλοι μαζί όμως δεν τραβάνε, λίγες ευκαιρίες και γκολ με δυσκολία. Οι Μεξικάνοι στο προηγούμενο παιχνίδι έδειξαν ότι δεν έχουν την ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το Mundial και πιθανώς σήμερα να ψάξουν την ισοπαλία.
Επιλέγω Γαλλία για νίκη σήμερα.

Πρόταση 1
Ελλάδα - Νιγηρία 2 (2,00) (2-1)
Αργεντινή - Ν. Κορέα 1 (1,50) (4-1)

Απόδοση Bet365 3.00 * 200€ (-200€)

Πρόταση 2
Ελλάδα - Νιγηρία 2 (2,00) (2-1)
Αργεντινή - Ν. Κορέα 1 (1,50) (4-1)
Γαλλία - Μεξικό 1 (2,25) (0-2)
Απόδοση Bet365 6.75 * 100€ (-100€)


ΩΩΩΩ Ελλαδάρα έχω τρέλα μες στο μυαλό
ΩΩΩΩ Ελλαδάρα από σένα θα πληρωθώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου