Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Τρίτη Θέση..... Χωρίς κίνητρο? No No

Ουρουγουάη - Γερμανία για την τρίτη θέση σήμερα,
στα τελευταία νέα των ομάδων υπάρχει η βεβαιότητα ότι ο Λούκας Ποντόλσκι, λόγω ίωσης, είναι εκτός μάχης και αντικαταστάτης του είναι ο Κρόος, όπως και ότι ο Μπόατενγκ θα αντικατασταθεί από τον Γιάνσεν στο αριστερό άκρο της άμυνας λόγω τακτικής(πρώτη αλλαγή στον ημιτελικό στο 55 και ενώ το σκορ ήταν 0-0). Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Κλόζε στο ματς, που αν δεν είχε το θέμα του πρώτου σκόρερ στην ιστορία των Mundial σίγουρα σήμερα δεν θα αγωνιζόταν. Παρόλα αυτά πάλι η συμμετοχή του δεν είναι σίγουρη, ταλαιπωρείτε από τη μέση του και ο μόνος λόγος για να παίξει σήμερα είναι για να σκοράρει. Οι αλλαγές αυτές ίσως κοστίσουν στην Γερμανία όπως κόστισε και η μια του Μίλερ στον ημιτελικό. Έχω ξαναγράψει ότι η Γερμανική ομάδα από τη μέση και μπροστά έχει πολύ ταλέντο αλλά στον πάγκο της αυτό δεν υπάρχει.
Από την άλλη στην Ουρουγουάη αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά Φορλάν, Σουάρεζ μπροστά, ένα δίδυμο που έκανε super τουρνουά αυτό το καλοκαίρι.
Ζυγίζοντας τις απουσίες, την μία μέρα παραπάνω ξεκούραση για τους Ουρουγουανούς, το γεγονός ότι το άγχος των Γερμανών είναι αν θα βγει πρώτος σκόρερ ο Κλόζε ή όχι, και τέλος τις αποδόσεις του αγώνα, αγοράζω σήμερα νίκη της Ουρουγουάης στην κανονική διάρκεια και μια μικρή κάλυψη στο Χ.

Πρόταση

Ουρουγουάη - Γερμανία 1 (3-2)
Απόδοση Bet365 4,20 * 200€ (-200€)
Ουρουγουάη - Γερμανία Χ
Απόδοση Bet365 3,75 * 100€ (-100€)

1 σχόλιο:

  1. Χωρίς Λαμ, Ποντόλσκι, Κλόζε τελικά, με Γιανσεν αριστερο χαφ(?)..... Vamos Uruguay

    ΑπάντησηΔιαγραφή