Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Μεγάλο ματς στη Γένοβα.....

Μεγάλο ματς σήμερα για την πρόκριση στους ομίλους του CH.L. ανάμεσα σε Σαμπτόρια - Βέρντερ Βρέμης με το πρώτο ματς να έχει τελειώσει 3-1 υπέρ των Γερμανών.

Η Βέρντερ μετά το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξε στο ματς με τους Ιταλούς 3 μέρες αργότερα για το πρωτάθλημα έφαγε μια ξεγυρισμένη 4άρα από τη Χοφενχάιμ ενώ μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ και έδειξε ανίκανη να αντιδράσει μιας και της έλειπε πολύ η φρεσκάδα..... Ίδιο πρόσωπο το ίδιο χρονικό διάστημα έδειξε και πέρυσι με αποτέλεσμα να μείνει από την αρχή πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.. Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί και η επιλογή του Σάαφ να πάρει μαζί του στο πιο σημαντικό από οικονομικής άποψης ματς της χρονιάς μόλις 14 παίχτες!! Εκτός για τη Βέρντερ οι σημαντικοί Νάλντο, Χαντ, Αλμέιδα.
Από την άλλη στη Γένοβα ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο σημερινό ματς, χωρίς άλλο παιχνίδι ενδιάμεσα, θέλουν να εξαντλήσουν τις ελπίδες που τους έδωσε το γκολ του Πατσίνι στο 90' και ενώ το σκορ ήταν 3-0, σκορ σχεδόν απαγορευτικό έστω και για σκέψη πρόκρισης! Κατάμεστο το γήπεδο Λουίτζι Φεράρι.

Πρόταση
Σαμπτόρια - Βέρντερ Βρέμης 1 (Τελικό 3-1)
Απόδοση Bet365 2.10 * 200€ (+420€)

Ρίσκο
Σαμπτόρια - Βέρντερ Βρέμης (Σαμπτόρια -1) (Τελικό 3-1)
Απόδοση Bet365 3.85 * 100€ (+385€)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου