Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ευκαιρία για ταμείο ..... 1

Λιλ - Σπόρτινγκ Λ., έδειξε ότι αρχίζει να ανεβαίνει η Λιλ μετά την εκτός έδρας 4άρα απέναντι στην Λανς πριν 4 μέρες και έτσι και αλλιώς στην έδρα φρούριο που έχει απέναντι στην Σπόρτινγκ αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο. Ο άσσος σε απόδοση 1,85 μου αρέσει και τον κρατάω.
Στουτγκάρδη - Γιούνγκ Μπόις, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης στην ποιότητα των ρόστερ των 2 ομάδων και ειδικά για την φετινή Γιουνγκ Μπόις που δείχνει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο όντας 7η στις 10 ομάδες της Ελβετίας, σε 8 ματς έχει 9 πόντους με 2-3-3 και 8 βαθμούς μακρυά από την κορυφή ήδη. Εκτός έδρας αδυνατίζει ακόμα πιο πολύ και δέχεται εύκολα το γκολ. Όλα αυτά με οδηγούν στον καλό άσσο σε απόδοση κοντά στο 1,60.
Σάλτσμπουργκ - Μ. Σίτυ, σε μαύρα χάλια και η Σάλτσμπουργκ στο πρωτάθλημα της Αυστρίας σε 5 ματς 1 νίκη και συνολικά 1-2-2 βρισκόμενη στην 8η!! θέση ανάμεσα σε 10 ομάδες στο πρωτάθλημα της Αυστρίας. Η Σίτυ από την άλλη πέρα από το ματς με την Λίβερπουλ(νίκη 3-0) δεν έχει εντυπωσιάσει αλλά σίγουρα σήμερα έχει τα φόντα να κάνει μια επαγγελματική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσφέρεται για αυτό. Άλλωστε το ρόστερ της είναι για να σκοτώνει αντίστοιχους αντιπάλους (Τέβεζ, Μίλνερ, αδέρφια Τουρέ, Βιεϊρά, Αντεμπαγιόρ κλπ)
Άρης - Ατλέτικο Μ., άτυχος ο Άρης που στην παρούσα φάση αντιμετωπίζει μια από τις καλύτερες πιο φορμαρισμένες και στρωμένες ομάδες της Ισπανίας. Με ποιοτικές απουσίες σήμερα ο Άρης (εκτός οι Κάλβο,Νέτο,Τσέζαρεκ,Τσεσνάουσκις και ο Ναφτί δεν έχει δηλωθεί στην Ευρώπη) θα τον κάνουν να κοιτάξει μόνο τα μετόπισθεν και να κρατήσει το μηδέν. Το διπλό πληρώνει 1,85 και νομίζω η Ατλέτικο έχει τα φόντα απέναντι σε έναν ελλειπέστατο Άρη να κάνει το διπλό και να σπάσει και το Ευρωπαϊκό αήττητο των Θεσσαλονικέων....

Πρόταση
Λιλ - Σπόρτινγκ Λ. 1 (1,85) (Τελικό 1-2)
Στουτγκάρδη - Γιούνγκ Μπόις 1 (1,57) (Τελικό 3-0)
Σάλτσμπουργκ - Μ. Σίτυ 2 (1,72) (Τελικό 0-2)
Άρης - Ατλέτικο Μ. 2 (1,85) (Τελικό 1-0)

Απόδοση Bet365 9.24 * 200€ (-200€)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου