Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Match of the Day!

'Οταν λέμε Derby εννούμε το Manchester City - Manchester United


Όλο το Manchester στο πόδι!!!! Το κέντρο είναι μπλε, από το πρωί οι Pubs του Salford και Trafford γεμάτες κόκκινες φανέλες. Στην δυτική πλευρά της πόλης έχουν την τιμητική τους οι φανέλες τουRoy Keane εδώ ο λόγος: (Roy Keane Ends Håland's Career In Manchester Derby) O Keane του το κρατούσε από την ρίξη χιαστών που του προκάλεσε ο Haland to 1997!


Όλοι θυμούνται τον Dennis Law "The King" 237 goal σε 409 εμφανίσεις με την United στα11 χρόνια που έπαιζε στην δυτική πλευρά της πολής (1962-1973). Ο Law 'εχει ακόμα το ρεκόρ των περισσότερων goal σε μια σεζόν (46) για την United και είναι ο δεύτερος scorer στην ιστορία της ομάδας. Ο Law 'ομως είναι και ο μοιραίος παίχτης για την United. Ήταν ο άθρωπος που με δικό του goal, έρειξε την United κατηγορία το 1974, στo τελευταίo παιχνίδι της καριέρας του, φορώντας μάλιστα τη φανέλα της City!!!!! εδώ το video. Για την Ιστορία πρέπει να γράψουμε πως ακόμα και αν κέρδιζε το ντέρμπι η United θα έπεφτε κατηγορία λόγω συνδιασμού αποτελεσμάτων, αυτό όμως δεν ήταν γνωστό κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.
  
Σήμερα όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω στον Carlos Tevez ..... εδώ οι λόγοι


- Poster αναρτημένο στην Deansgate (έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Manchester) όταν υπέγραψε για την City:


- H Απάντηση των οπαδών της United


- H απάντηση του Sir Alex για το Poster "small club with a small mentality".


Έξω από το Old Trafford υπάρχει επίσης ένα αναρτημένο poster που μετράει τα άτιτλα χρόνια της City ... το poster έχει φτάσει το νούμερο 33!




ΥΓ1. Αν νομίζετε ότι μπορεί να βρείτε εισητήριο ξεχάστε το ... έχω ήδη 2 αποτυχημένες προσπάθειες το 2003 :(
ΥΓ2. Glory Glory Man. United!

1 σχόλιο: