Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Μάθε να κερνάς ... να καλοπερνάς ....

Κυριακή σήμερα...., ημέρα κατάνυξης, χαλάρωσης, διαλογισμού και περισυλλογισμού....
Σηκώθηκα πρωί πρωί (κατά της 11.30) , κατηφόρισα στην εκκλησία του χωριού, άναψα ένα κεράκι, έκατσα για λίγο και ξανακατηφόρισα στο καφενείο του χωριού, παρήγγειλα έναν ελληνικό μέτριο με δυο φουσκάλες, τον ήπια έκατσα για λίγο και ξανακατηφόρισα λίγο πιο κάτω στο μίνι μάρκετ του χωριού. Αγόρασα τις εφημερίδες και τα τσιγάρα μου έκατσα για λίγο και ξανακατηφόρισα λίγο πιο κάτω στο τσιπουράδικο του χωριού, είχα μια καούρα από το προηγούμενο βράδυ και έτσι παρήγγειλα ένα τσιπουράκι μπας και συνέλθω(χωρίς μεζέ). Έκατσα για λίγο είδα ότι το τσίπουρο δεν βοήθησε πρωί πρωί και ξανακατηφόρισα λίγο πιο κάτω μπας και φύγει ο πόνος.
Από το πολύ κατέβα βγήκα παραλία όπου συνάντησα τον Βαγγέλη τον Ψαρά ο οποίος μετά το καλημέρισμα μου είπε την εξής εκπληκτική φράση : “ Μάθε να κερνάς φίλε μου , μου λέει, μάθε να κερνάς να καλοπερνάς ”!!
Με συγκλόνισε για λίγο ο αγράμματος αυτός ψαράς και σκέφτηκα… Σήμερα θα κεράσω τριαδούλα, όπως ο ψαράς δίνει στον κόσμο φρέσκο ψαράκι έτσι και γω θα προσπαθήσω να δώσω μια τριαδούλα φρέσκια φρέσκια που με κόπο έβγαλα καθήμενος απέναντι από το απέραντο γαλάζιο … :)

Πρόταση
Αστέρς Τρίπολης - Άρης 2 (3,90) (Τελικό 1-2)
Άγιαξ - Χέρακλες Goal/Goal (1,72) (Τελικό 3-0)
Πάρμα - Μπάρι 1, Πάρμα -0,5 (1,525) (Τελικό 1-2)

Απόδοση Bet365 10.27 * 100€ (-100€)


Μονό αποδεκτό για τους λόγους που έχω αναφέρει από προχθές ...

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 2
(Τελικό 1-2)

Απόδοση bet365 3.90 * 250€ (+975€)


Τις καλημέρες μου ..... μια όμορφη Κυριακή σε όλους εύχομαι .....

2 σχόλια:

  1. aksia agorwn(kerakia,tsigara,efimerides klp)kanena 30 eyrw...aksia kerasmatos poli simantiki(me kerases xthes:) )...aksia aperantou galaziou,anektimiti!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξία ικανοποιήσης ότι τα πήραμε από τους book.... τεραστία! έτσι γίνονται όμορφα τα Σ/Κ μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή