Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Καλύτερη Ανακοίνωση Ever ......

Μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ατάκες EVER .....

"Για το μόνο που στεναχωριόμαστε είναι για τον William Faulkner που είχε πει ότι "το Λος Άντζελες είναι η πλαστική ....κωλό τρυπίδα του κόσμου". Ο William Faulkner (Αμερικανός Συγγραφέας, 1897-1962) δυστυχώς δεν είχε περάσει από την Καλλιθέα."
Υπογραφή .... ΠΑΕ Ιωνικός ...
και συνεχίζει ....

Είμαστε πεποισμένοι αν και έξι μήνες μόνο στο χώρο του ποδοσφαίρου ότι ο κύριος Σαλευρής ασχολείται τα τελευταία "150" χρόνια με το ποδόσφαιρο καθαρά από μεράκι, μακριά από σκοτεινά κυκλώματα, κρατικές χορηγίες, με γνώμονα πάντα το καλό του αθλητισμού.

Το ίδιο θα θέλαμε να κάνουν και ο Λέλος με τη Λίζα σε γνωστή διαφήμιση (με τον κωδικό μπανάνα), γι αυτό και τελειώνουμε το σποτ με την γνωστή φράση: "Που το βρήκες αυτό το φρούτο;" Ο καουμπόυς από το Ελ Πάσο ήταν λάτρης του Broken Mountain μάλλον.

και συνεχίζει ....
Ο κύριος Σαλευρής είναι ο μοναδικός που πούλησε ομάδα, κρατώντας τις μετοχές ο ίδιος και μετά ζητούσε και τα ρέστα. Έκανε ομάδα με μπροστινούς και μετά έλεγε ότι τον ρίξανε. Μάλλον θα τα χαλάσανε στη μοιρασιά κάποιας Κυριακής. Είναι αυτός που έχει φύγει από το ελληνικό ποδόσφαιρο 30 φορές με παραίτηση, διότι αδικείται κατά τα λεγόμενα του και είναι ακόμα εδώ. Είναι αυτός που μιλάει όλες τις ξένες γλώσσες και διαλέκτους πλην τις ελληνικής. Η Νίκαια δυστυχώς δεν συνορεύει με την Συγγρού και δεν γνωρίζουμε τις τακτικές και τις μεθόδους του κυρίου Σαλευρή.
και τελειώνει ....
Πιστεύουμε ο πρόεδρος της Επιτροπής να γνώριζε ότι την Κυριακή παίζουνε Καλλιθεα-Ιωνικός.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.


(όποιος δεν βαριέται να διαβάζει ... λέει και άλλα πολλά η ανακοίνωση ... το πλήρες κείμενο εδω.....mikriliga)

Από τις καλύτερες (με γνώμονα μόνο το γέλιο που προσφέρει) επίσημες ανακοινώσεις ομάδας στην Ιστορία του Φανταστικού Ελληνικού Ποδοσφαίρου ....
Αύριο Καλιθέα - Ιωνικός 1.60-3.85-3.75 μόνο σε μια εταιρία ... στην Expect.
Το ματς ξεκινάει στις 16.00 και αν ήμουν Αθήνα θα έπερνα πανοπλία αλλά θα πήγαινα !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου