Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Ναι ... οι Έλληνες έχουμε ταλέντο και ποιότητα!!!!!

Σάββατο σήμερα, ημέρα φτιαγμένη για στοίχημα!!!!!

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τον ΑΣΣΟ της Ελλαδάρας σήμερα. Ναι ... οι Έλληνες έχουμε ταλέντο και ποιότητα!!!!! Αν συγκρίνουμε τα ρόστερ των 2 ομάδων η Ελλάδα υπερτερεί και σε ταλέντο και σε ποιότητα....αλήθεια είναι ότι δεν το είδαμε στα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών, αλλά τα παιδιά σήμερα ξέρουν πως σε 1 παιχνίδι κρίνονται τα παιδικά τους όνειρα....Να παίξουν σε Μουντιάλ!!! Το όνειρο παίρνει σάρκα σήμερα και οστά την Τετάρτη. Το μοναδικό αποτέλεσμα είναι ο Άσσος απέναντι σε μια διόλου ευκαταφρόνητη αντίπαλο, αλλά με κουρασμένα (Σέβα) και γριπωμένα παλικάρια. Κρίμα που δεν παίζουμε στο Ηράκλειο για να συνυποβάλουμε και τον παράγοντα έδρα.

Δεύτερη επιλογή ο Άσσος της Πορτογαλίας εναντίον της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, η παρέα του Ρονάλντο (τραυματίας σήμερα), θα καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση. Η φιλότιμη, αλλά λίγη για μουντιάλ, Βοσνία-Ερζεγοβίνη μπορεί να ευχέται μόνο σε μια μικρή διαφορά και ένα θαύμα στον επαναληπτικό.

Κλείνουμε με το διπλό της Λούτον απέναντι στην Γρέις. Με νέο προπονητή και ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση στο Κύπελλο η Λούτον, εναντίον αυτής της απαράδεκτης ομάδας (ο Θεός να την κάνει) που έπρεπε να παίζει στην ερασιτεχνική κατηγορία. Θυμίζουμε το εμφατικό 3-0 στην προ 3 εβδομάδων αναμέτρηση των 2 ομάδων (1,65 την καλύτερη απόδοση ο ΟΠΑΠ, ενώ σε όλες της υπόλοιπες εταιρείες το διπλό έχει πάρει την κατηφόρα).

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ελλάδα - Ουκρανία - 1 - 2,25 (Τελικό 0-0)
Πορτογαλία - Βοσνία-Ερζεγοβίνη - 1 - 1,45 (Τελικό 1-0)
Γρέις - Λούτον - 2 - 1,60 (Τελικό 0-2)

Απόδοση (Vistabet) 5.22 * 200€ (-200€)


Καλή Τύχη σε όλους :)

6 σχόλια:

  1. "Αν συγκρίνουμε τα ρόστερ των 2 ομάδων η Ελλάδα υπερτερεί και σε ταλέντο και σε ποιότητα...." ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΖΙΩΛΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxa... Katsour, Karagounis, Sifakis, Samaras, Gekas, Salpi, Kyriakos ktl ktl

    Enantion pianou.... toy Timotsouk kai toy GeroSeva???????????

    Emfanestath DIAFORA poiothtas!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε σε λίγο εσεις θα μας πείτε οτι θα σκοράρει και ο Χαριστέας σήμερα!!!! Παναγιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ...! ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ...ΠΟΛΙΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α ρε Λουτονάρα εύκολα το πήρε το ματσάκι, τρένο η ομάδα θα πάει φέτος, θα διορθώσει την περσινή αδικία των -145 βαθμών!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου βγήκαν τα μάτια, κολίρια παρήγγειλα γιατί δεν άντεξα από το πολύ ταλεντο και την ποιότητα....
    Ρε οι Έλληνες ένα πράγμα έχουν, Τσαμπουκά και Ομοψυχία, μόνο με αυτά μπορούν να διακριθούν....Κάποιες φορές αρκούν άλλες όχι. Απλά πράγματα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή