Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Σαββατιανά

Άιντραχτ Φρ. - Μπάγερν Μονάχου, σε κακό φεγγάρι η ομάδα της Φρανκφούρτης και χωρίς ορατό στόχο απέναντι σε μια Μπάγερν που μπορεί και πρέπει να πάρει το διπλό. Μόνη απορία αν το διπλό θα βγεί από το ημίχρονο και θα μας πληρώσει 2,30 ή θα έναι μόνο τελικό με απόδοση 1,44.
Παλέρμο - Ίντερ, μετά την μεγάλη πρόκριση της Ίντερ στο CH.L, και την ευχάριστη διασταύρωση στους 8 με την ΤΣΣΚΑ ήρθε η ώρα να ξανα ασχοληθεί η ομάδα του Μουρίνιο με το εγχώριο πρωτάθλημα. Αν θα το πάρει μόνη της ή θα της το κάνει δώρο η Μίλαν είναι το μόνο ερώτημα. Σήμερα θεωρώ ότι θα είναι σοβαροί και θα κάνουν ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της καλής Παλέρμο, και ο λόγος είναι ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια καλή ομάδα, οπότε πρέπει από την αρχή του ματς να είναι συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι... Απόδοση 2,25.
Νότιγχαμ Φόρεστ - Πιτέρμπορο, τέλος τα όνειρα παραμονής για την Πιτέρμπορο, μπορεί η Νότιγχαμ να κερδίσει σήμερα άνετα και να βάλει τέλος σε ένα μίνι σερί κακών αποτελεσμάτων. Ο άσσος στο 1,44
Φενερμπαχτσέ - Γκαζιέντεσπορ, επιστροφή του ηγέτη της Φενέρ -Άλεξ- στην ομάδα και επιστροφή και στις νίκες για την Φενέρ. O άσσος στο 1,50.

Πρόταση
Άιντραχτ Φρ. - Μπάγερν Μονάχου 2 (2-1)
Παλέρμο - Ίντερ 2(1-1)
Νότιγχαμ Φόρεστ - Πιτέρμπορο 1 (1-0)
Φενερμπαχτσέ - Γκαζιέντεσπορ 1 (1-0)

Απόδοση Bet365 7.00 * 200€ (-200€)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου